Najnovije

BUM! Milan Borjan najavio povratak u junu

Milan je gledao meč crveno-belih protiv Radnika

Milan Borjan se posle nekoliko meseci vratio u ,,drugu“ kuću stadion „Rajko Mitić”.

- Neverovatan je osećaj ponovo doći na Marakanu. Toliko je provedenih godina u klubu, probudile su se emocije. Mnogo mi je nedostaje. Utakmica je bila dobra, igrači su odigrali kvaltiteno, bitna pobeda. Važno je da se vrate na pobednički kolosek. Želim im da naprave veliku stvar protiv Lajpciga i obraduju navijače – kazao je golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu Milan Borjan.

Kako vam se čini Baharova Crvena zvezda?

- Ima mnogo novajlija, potrebno je da se uklope. Nov je i stručni štab. Uspona i padovi su normalni. Zvezda je veliki klub mora da melje rivale. Novajlije moraju da znaju šta je dres Zvezde i kako se nosi. Mi smo i kad je bilo loše dvali sve od sebe zbog huka sa Severa. Zvezda uvek mora da ide na pobedu, velika su očekivanja, pogotovo ove sezone, jer je direktno iz šampionata Srbije izborila Liga šampiona. Nema potrebe da im ja pričam o atmosferi, već međusobno da je naprave.

Kako očekujete izdanja naslednika Glazera?

- Glazer je neverovatan golman sa sjajnim refleksom. Pričali smo samo treba da nastavi dalje. Greške su se i meni dešavale, to je deo sporta. Presrećan sam da je u Zvezdi i da ima dobru konkurecniju u Popoviću i Vasiljeviću.

Povratak na mesto uspeha?

- Uvek postoji želja da se vratim. Sa Slovanom imam ugovor do juna, potom dve godine ugovora sa Crvenom zvezdom – zaključio je ljubimac navijača Milan Borjan. 

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA