Najnovije

DETONACIJA! Bahar protiv Lajpciga vraća otpisanog miljenika Delija

Za samo nekoliko sati počinje ključna utakmica 4. kola „G“ grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Lajpciga. Kako "Pravda.rs" saznaje, trenerski štab Crvene zvezde odlučio je da u startnih 11 umesto Marka Stamenića, koji se ove sezone muči sa formom, uvrsti Gelora Kangu.

Iskusni vezista iz Gabona, koji je već ostavio dubok trag u evropskim mečevima noseći dres crveno-belih, vraća se u prvi tim nakon pauze. Ovo bi moglo biti dobra vest za navijače Crvene zvezde, jer je Kanga pokazao da može biti presudan u važnim trenucima.

Na sredini terena trebalo bi da mu društvo prave Hvang In Bom i Mirko Ivanić, što je kombinacija koja obećava kreativnost i solidnu igru u veznom redu.

Navijači sigurno s nestrpljenjem očekuju poboljšanje učinka svog tima u elitnom takmičenju, jer Crvena zvezda trenutno ima samo jedan bod, osvojen protiv Jang Bojsa, nakon prva tri kola. Bodovi osvojeni na domaćem terenu "Rajko Mitić" mogli bi biti ključni za nastavak borbe u Ligi šampiona.

Da li će vraćanje Kange u startnu postavu biti dobitna formula za crveno-bele, ostaje da se vidi. Utakmica počinje uskoro, a očekivanja su velika.

SEVALE PESNICE: Incident posle meča Novog Pazara i Partizana (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA