Najnovije

Vacić: Imam rešenje za probleme saobraćaja u Beogradu (VIDEO)

Predsednik Srpske desnice i kandidat za gradonačelnika ispred liste "Da se vojska na Kosovo vrati" Miša Vacić kaže da se protivi rušenju Beogradskog sajma, kao i daljoj izgradnji stanova uz reke u Beogradu. Vacić je objasnio da reke treba da budu dostupne svima, a ne samo malom broju bogatih građana koji mogu da priušte stanove u projektu kao što je "Beograd na vodi".

Vacić je rekao da uz reku treba graditi javne objekte, poput kulturnih i sportskih, kao i parkove koje bi koristili svi građani.

On je rekao da bi mogao da smanji saobraćajne probleme u Beogradu tako što bi sve zaposlene u gradskoj upravi i javnim preduzećima, a kojih je preko 3000, obavezao da na posao dolaze gradskim prevozom, a ne privatnim automobilim. On kaže da bi razgovarao sa Vladom da to pravilo važi i za republičke organe i preduzeća. Takođe, je najavio da će ukunuti sva povlašćena parking mesta institucija i kompanija kako bi se olakšalo parkiranje u centru Beograda.

U intervju za Danas on je ponudio i zanimljivo rešenje za brojna nehigjenska romska naselja, smatrajući da umesto stranih radnika treba beogradske Rome obučiti da obavljaju poslove za koje postoji deficit na tržištu rada.

FRONT JE EKSPLODIRAO - RUSI NAPADAJU SA SVIH STRANA: Izveštaj Generalštaba Ukrajine (MAPA)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA