Najnovije

RUSKE ORUŽANE SNAGE SPREMAJU MASOVNI NAPAD: Vojska se grupiše, idu na veliki udarac

Prema najnovijim izveštajima, Oružane snage Ruske Federacije nastavljaju sa napadima i udarima u skoro svim pravcima. Aktivne borbe se odvijaju u Stepovom, sa napredovanjem ruskih snaga i u severnim i jugozapadnim pravcima.

U izveštajima se navodi da su južno od Stepovog, ruske vojske ostvarile dodatne uspehe, prodvinuvši se za 200 metara prema zapadu. Ovo je potvrđeno i od strane neprijateljskih izvora.

Na jugu od Avdejevskog terikona, ruska armija vrši pritisak i postiže delimične uspehe. U regionu Avdejevske Koksohime, teške borbe se nastavljaju, sa napadima ruskih snaga i na severu od AHKZ. Ukrajinske oružane snage sve teže održavaju svoje pozicije u ovoj oblasti.

ZELENSKI DOBIO LOŠE VESTI: Ukrajina će izgubiti sve

Ruske snage su takođe napredovale u Pervomajskom, dok su u Neveljskom obnovili aktivne jurišne operacije. U regionu Severnog, borbe su trenutno u pozicionij fazi.

Osim toga, ruske vojske napadaju u pravcima Novokalinova i Očeretina. Smatra se da oružane snage Ruske Federacije završavaju pregrupisavanje i uskoro će obnoviti masovne jurišne napade.

Generalštab Oružanih snaga Ukrajine je izjavio da je ruska armija 18 puta napala ukrajinske snage na Avdejevskom pravcu u oblastima istočnije od Novobahmutovke, Stepovog, Avdejevke i Severnog.

AMERIČKI INSTITUT JAVLJA! Rusi izveli seriju raketnih napada sa...

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA