Najnovije

IVANOVIĆ: Na izborima uništiti NATO koaliciju Vučić-Đilas! (VIDEO)

Igor Ivanović, poznati srpski intelektualac, pisac i publicista, u svom sadržajnom i jasnom izlaganju jasno je izneo sve moralne, političke i matematičke varijable pred izbore 17. decembra, piše Jutjub kanal "X33".

Ivanović je hirurški precizno opisao gotovo sve aktere „izborne igre“ i vrlo trezveno prognozirao politički ishod možda najvažnijih izbora od početka demokratije, odnosno od Brozove smrti...

„Mnogo je u pitanju. Od Kosova, koje je praktično već predato Šiptarima, do spoljne politike Vulićevog režima, koja je potpuno nejasna i haotična. Kao i to da određeni deo opozicije, i slobodarske i patriotske, koji otvoreno zagovara neprirodnu saradnju i čije ponašanje građani Srbije objašnjavaju kao duboko nemoralno i izdajničko“.

Ivanović je potom nastavio – „Geopolitički trenutak u Srbiji u ovom trenutku je mnogo bolji za Srbiju nego što je bio pre 10 godina, a Vučić se ponaša kao da mu i dalje trebaju Klintonova i Tramp da moli za nekakvu milost, dok Kurtiju i špediterima daje sve što žele. uz vidljiv nedostatak bilo kakve koordinacije sa Ruskom Federacijom, sa kojom je Vučićev režim – sada je očigledno – potpuno zahladio odnose“.

Igor je potom objasnio jasne mehanizme i objasnio građanima koji su jedini načini da Vučićev mafijaški klan 17. decembra padne sa vlasti.

Ovo i još mnogo toga pogledajte u najnovijem intervjuu Igora Ivanovića, na Jutjub kanalu „X33“.

 

Pročitajte OVDE novi autorski članak Vladimira Dimitrijevića

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA