Najnovije

NESTOROVIĆ: Mi smo antisistemska lista, potpuno ćemo razoriti ovaj nakaradni sistem

Branimir Nestorović, nosilac liste "Mi - Glas iz naroda" koja na izborima izlazi pod rednim brojem 14. na glasačkom listiću, kaže da je njihov Pokret antisistemski i da žele potpuno da razore nakaradni sistem koji trenutno postoji u državi.

“Mi smo antisistemska stranka. Kad nas pitaju šta bi mi uradili mi kažemo da bi sve ovo razorili. Naš problem je Evropska unija, put u EU je put nakaradnosti. Mi smo od njih prihvatili, standardne u obrazovanju, gašenje srpskih banaka itd. Sve što smo od njih prihvatili nam pravi štetu. Suštinski mi želimo da sistem razorimo. Mi želimo da plasiramo našu ideju da Srbi vide da može pošteno, da može patriotski, da može bez para, naša kampanja će koštati kao polovni automobi, finansiramo je sami, ovakva kampanja nikad nije bila u istoriji zemlje”, rekao je Nestorović tokom predstavljanja liste na RTS 2.

Politikolog Aleksandar Pavić kaže da je demokratija u Srbiji kidnapovana od strane partija, stranih ambasadora, stranih kompanija i stranih banaka.

“Vreme je da se sa tim prekine. Znamo da smo skupili kvalitetne ljude i da smo kvalitet koji smo skupili oko sebe daleko iznad onoga što nude političke partije. Tu se više ne forsira demokratija, tu se forsira nešto drugo, stranke su postali biroi za zapošljavanje i za rešavanje sopstvenih egzistencijalnih pitanja, a preko njih zapadne ambasade ovde imaju veliki uticaj u Srbiji. Mi želimo to da prekinemo”, rekao je Pavić.

General Mitar Kovač objasnio je da se na listi “Mi – Glas iz naroda” nalaze uspešni i ostvareni ljudi koji žele da sprovode volju naroda i da se odupru zhtevima NATO i EU da Srbija prizna Kosovo i Metohiju.

„IZEM TI TAKVE PRIJATELJE“: Branimir Nestorović o odnosu Zapada prema Srbiji

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA