Najnovije

Vladimir Dimitrijević: Dejan Petar Zlatanović, zatočnik slobode zlatne

Režim čoveka sa posebnim potrebama ( od kojih je jedna da stalno bude žrtva atentata ) opet hapsi navodne atentatore – koji od oružja imaju samo slobodnu misao i reči. 

Piše: Vladimir Dimitrijević

Da čujemo profesora dr Dejana Mirovića:“Izdajnik Aleksandar Vučić je u svom delirijumu uhapsio moje prijatelje i patriote Dejana Petra Zlatanovića i Damnjana Kneževića. Nikakvo krivično delo niti nasilje nisu oni počinili.“ Tu je i Boško Obradović:“Hapšenje novinara Dejana Zlatanovića, urednika Srbin info, Damnjana Kneževića i drugih organizatora sinoćnjeg protesta, znak je slabosti vladajućeg režima koji želi da uguši istinu o francusko-nemačkom sporazumu o priznanju lažne države Kosovo. Tražim njihovo hitno puštanje na slobodu.“ Tu je i glas Đorđa Vukadinovića:„Suviše smo često prethodnih godina gledali bezbrojne režimske manipulacije i lažne uzbune sa raznim "atentatima" i "državnim udarima", da bi se mogla progutati ova najnovija patka. Ali i nezavisno od toga: Dejan Zlatanović nije izvršio nikakvo krivično delo i mora biti oslobođen.“

To je reklo i Udruženje novinara Srbije, a tu su i mnogi drugi glasovi, među kojima se ističe glas Miodraga Zarkovića, još jednog viteza srpskog novinarstva. 

Moram i sam, po nalogu savesti, reći svoju reč o Zlatanoviću, smelom i odlučnom borcu za slobodno novinarstvo u Srbiji. Ko ga zna, zna ga kao čoveka koji već godinama u uslovima okupacije vodi borbu da se u ovoj zemlji čuje reč koja ne pripada okupacionom medijskom sistemu. Gde god je pobuna za pravdu i istinu u Srbiji, tu je i Zlatanović. Svugde i svagda – protiv koronokratske policijske države, protiv trovača iz Rio Tinta, protiv hominternovsko – gejstapovskog režima, i uvek za Kosovo i Metohiju u Srbiji. Na ulici, sa narodom, u nadi da nismo pali i poraženi. 

Zlatanović je oličenje novinarske čestitosti u času kad ogroman broj lažnih novinara za bedne pare i roštilj – privilegije podržava režim srpske propasti, na čijem čelu se nalazi humanoid maskiran u patriotu. Ti novinari, koji svaki dan pričaju istu laž ( najbolji je humanoid na vlasti, najvidovitiji, najjači, najlepši, ima li takvog „ u svijet“?) naneli su, trbuha svojih radi, ogromnu štetu ovom narodu i državi, i to im nikad neće biti zaboravljeno. A Dejan, koji je, svojom srpskom verom, u isti mah i pravi svetosavski i svetolazarevski Petar ( Stena) nikad nije prestao da govori istinu i plamsa za pravdu, bez koje nema Zaveta i Slobode. 

Takvi brane Kosovo i Metohiju.

Ali, ne brinimo – Kosovo i Metohija su Sveta Zemlja, koju Bog brani i čuva. Kosovo i Metohija su Jerusalim i Sveta Gora, i neprijatelj ih neće oteti – osim ako nije kraj sveta. Kao što i Rusija ne može biti pobeđena, osim ako nije kraj sveta. A ako je kraj sveta, onda će Bog dopustiti antihristu i njegovim hordama da tri i po godine vladaju na zemlji, i tada će doći u sili i slavi Svojoj da sudi i zauvek razdvoji dobro od zla. Tada treba biti na strani Boga Pravde, Kome peva srpska himna. 

Dejan Petar Zlatanović je, već sada, na strani Boga srpske himne, a na čijoj strani je humanoid maskiran u patriotu neka on sam razmišlja, bez obzira na orden Svetog Save koji je, sad je sasvim očito, dobio za laž i prevaru maskirane u patriotizam. 

Brate Dejane, ostani i dalje Petar srpske borbe! 

S Tobom smo! 

Više tekstova Vladimira Dimitrijevića pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda
         
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA