Najnovije

APLIKACIJA ZLATNIK: Preuzmite kontrolu nad svojim finansijama

Aplikacija Zlatnik za automatsko praćenje troškova donosi revoluciju u digitalno poslovanje: Svi fiskalni računi na jednom mestu!

U Srbiji prema zvaničnoj statistici postoji više od 120 hiljada firmi u sistemu PDV, koje su u zakonskoj obavezi da knjiže i čuvaju fiskalne račune. Za mnoge od njih, a pogotovo za ovlašćene knjigovodstvene agencije koje uglavnom rade taj posao, proces unosa podataka predstavlja noćnu moru, jer je u pitanju mukotrpno fizičko prekucavanje dostavljenih računa.

To je podstaknulo IT kompaniju GMbit iz Beograda da osmisli "Zlatnik", aplikaciju za automatsko knjiženje troškova koja se početkom godine našla na tržištu. Ideja je, kako navode u ovoj kompaniji, da se pojednostavi proces praćenja troškova i čuvanja računa.

Uz pomoć apllikacije Zlatnik knjiženje je sada automatizovano.

Dovoljno je, kako objašnjavaju u Gmbit, da se mobilnim telefonom skenira fiskalni račun sa QR kodom i sve stavke su digitalizovane. I ne samo to, jer aplikacija omogućava arhiviranje, sortiranje po kategorijama, datumima a istovremeno ima i pretragu unetih podataka.

Aplikacija “Zlatnik“ je u potpunosti besplatna za privatne korisnike, dok firme imaju mogućnost izbora paketa sa licencama u trajanju od 12 meseci.

Biznis korisnici imaju pristup podacima preko portala koji im omogućava brz prikaz unetih informacija, skladištenje kao i preuzimanje fajla koji se automatski knjiži u MPP2, programu za knjigovodstvo.

Ovo softversko rešenje, kako navode u GMbit, koristi veliki broj pravnih lica u Srbiji i cilj je da se stvori jedinstvena platforma koja bi korisnicima omogućila potpuno automatizovano praćenje poslovanja.

Aplikacija Zlatnik predstavlja savremeno rešenje za praćenje i knjiženje troškova.

Izvor: Pink
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA