Najnovije

INVAZIJA: Spremno 200.000 Poljaka! Albance ćemo vratiti u Azerbejdžan, Kinezi će dati avione! (VIDEO)

Jakov Milatović je Sefard, a Aleksandar Vučić nije Srbin, izjavio je Dejan Lučić, pisac, politikolog i naš najpoznatiji poznavalac svetskih tajni, prilikom gostovanja u emisiji Luča kanala Pravi odgovor.  

Budući da se pojavio članak iz lista Vreme iz 1936. godine u kojem se vidi da u Čipuljićima, rodnom mestu familije Vučić, žive doseljenici, „Rumuni iz Maćedonije koji su došli još u 16. veku“, tačnije Aromuni ili Cincari, rekao je da to znači da je „Andrejev tata u stvari Cincarin“, misleći na brata predsednika Srbije. 

Na pitanje šta je po poreklu predsednik Aleksandar Vučić, kazao je da je „on ono što mu je tata“. 

- Može neko na nekoga da liči. Prvo pogledajte da li još neko uz njegovoj porodici liči na čoveka za koga se smatra je njegov stvarni tata. Na primer brada je karakteristična, obratite pažnju na slike familije, pa ćete zaključiti sami. Svako zaključivanje u ime drugih je nezgodno jer ljudi ne vole da im se nameće mišljenje – kazao je Lučić. 

On nije imenovao osobu na koju predsednik Vučić liči, ali u javnosti je poznato da se on povezuje sa albanskim novinarem sa Kosova i Metohije Fahrijem Muslijuom. Lučić je rekao da takođe zaključak može da se izvede i po izjavama. 

- Ja kao Srbin nikad ne bih mogao da kažem da je Murat veliki vojskovođa. Znam da nije veliki vojskovođa, jer izgubio je bitku. I ubijen je. Raznorazne izjave koje je Vučić davao, takve izjave nijedan Srbin ne bi rekao. Spominjanje da su u kafiću Panda Srbi ubili onu decu, to je informacija koja je došla iz redova naših neprijatelja. Zna se tačno koji Albanci su pucali – naglasio je Lučić. 

Pored Vučića, on je govorio i o poreklu svetskih državnika, od Hitlera, Trampa, Madura, Erdogana, Orbana, Šolca, Milanovića, Rame, Kurtija, do Milatovića, Dačića i drugih. 

Prema njegovim rečima, novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović poreklom je Sefard. Lučić je naveo nekoliko razloga zašto tako tvrdi, ali je rekao da za razliku od „Hazara koji imaju novčanik, Sefardi imaju dušu“. No šta očekivati od Jakova, za kojeg je rekao i da je obrazovan i da je pomalo naivan, rekao je da ćemo videti, ali da Britanci veruju da će raditi za njih.  

Takođe je otkrio i „tajnu“ porekla kineske porodice Li iz Kine, kojoj pripada i legendarni majstor kung fua Brus Li. Takođe je rekao da je dolazak Emanuela Makrona u Kinu sa namerom da je ubedi da stane na stranu Ukrajine, samo „maskirovka“, jer Kina „vabi Makrona“ kako bi mu servirala svoje interese. 

Lučić je otkrio i na koji način su policajci naterali Zvezdana Jovanovića da kaže ono što želi, odnonno „prizna“ ubistvo premijera Đinđića.

- Među slike likova koje treba da prepozna stavili su mu sliku njegove ćerke. I to je bila poruka: ubićemo ti ćerku ako ne budeš pričao kako želimo – naveo je Lučić.  

Govoreći o Kosovu i Metohiji, rekao je da su Albanci došli iz Azerbejdžana. 

- I red bi bio da, kada dođe Kadirov, da, kao Jevreji što su kukali 2.000 godine da se vrate u Izrael, da se i Albanci vrate u svoju zemlju. Vučić je u odličnim odnosima sa predsednikom Alijevim i to lako može da se sredi – istakao je sagovornik kanala Pravi odgovor. 

On je rekao da će Kinezi dati avione za njihov povratak u Azerbejdžan. 

Kako je najasio, „Nova Jalta“ će izmeniti sve. Prema njegovim rečima, jedna velika zemlja, koju je imenovao, napustiće NATO, a mi ćemo se „sjuriti dole“, to jest vratiti na Kosovo i Metohiju.

Iz intervjua se može zaključiti da Hazari kontrolišu najbogatiji deo sveta, a Sefardi siromašnije delove planete, pre svega Južnu Ameriku i Kinu. Međutim, Lučić je ukazao i da većina Hazara ispašta zbog politike bogatih i moćnih sunarodnika, a kao jednog od dobrih Hazara naveo je između ostalih i Aleksandra Dugina.

Govoreći o sukobu u Ukrajini, on je naveo da se govori o tome kako je 200.000 poljskih vojnika spremno da se priključi Ukrajincima u kontraofanzivi koju Kijev priželjkuje. Kako je rekao sukob će se protegnuti i 2024. godine, a onda završetak zavisi od toga da li će Tramp doći na vlast. 

O svim navedenim tajnama detaljnije pogledajte u emisiji na kanalu Pravi odgovor. 

Ukrajinci izgubili kontrolu nad železničkom stanicom Bahmuta, moraće da beže u Časov Jar

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA