Најновије

ИНВАЗИЈА: Спремно 200.000 Пољака! Албанце ћемо вратити у Азербејџан, Кинези ће дати авионе! (ВИДЕО)

Јаков Милатовић је Сефард, а Александар Вучић није Србин, изјавио је Дејан Лучић, писац, политиколог и наш најпознатији познавалац светских тајни, приликом гостовања у емисији Луча канала Прави одговор.  

Будући да се појавио чланак из листа Време из 1936. године у којем се види да у Чипуљићима, родном месту фамилије Вучић, живе досељеници, „Румуни из Маћедоније који су дошли још у 16. веку“, тачније Аромуни или Цинцари, рекао је да то значи да је „Андрејев тата у ствари Цинцарин“, мислећи на брата председника Србије. 

На питање шта је по пореклу председник Александар Вучић, казао је да је „он оно што му је тата“. 

- Може неко на некога да личи. Прво погледајте да ли још неко уз његовој породици личи на човека за кога се сматра је његов стварни тата. На пример брада је карактеристична, обратите пажњу на слике фамилије, па ћете закључити сами. Свако закључивање у име других је незгодно јер људи не воле да им се намеће мишљење – казао је Лучић. 

Он није именовао особу на коју председник Вучић личи, али у јавности је познато да се он повезује са албанским новинарем са Косова и Метохије Фахријем Муслијуом. Лучић је рекао да такође закључак може да се изведе и по изјавама. 

- Ја као Србин никад не бих могао да кажем да је Мурат велики војсковођа. Знам да није велики војсковођа, јер изгубио је битку. И убијен је. Разноразне изјаве које је Вучић давао, такве изјаве ниједан Србин не би рекао. Спомињање да су у кафићу Панда Срби убили ону децу, то је информација која је дошла из редова наших непријатеља. Зна се тачно који Албанци су пуцали – нагласио је Лучић. 

Поред Вучића, он је говорио и о пореклу светских државника, од Хитлера, Трампа, Мадура, Ердогана, Орбана, Шолца, Милановића, Раме, Куртија, до Милатовића, Дачића и других. 

Према његовим речима, нови председник Црне Горе Јаков Милатовић пореклом је Сефард. Лучић је навео неколико разлога зашто тако тврди, али је рекао да за разлику од „Хазара који имају новчаник, Сефарди имају душу“. Но шта очекивати од Јакова, за којег је рекао и да је образован и да је помало наиван, рекао је да ћемо видети, али да Британци верују да ће радити за њих.  

Такође је открио и „тајну“ порекла кинеске породице Ли из Кине, којој припада и легендарни мајстор кунг фуа Брус Ли. Такође је рекао да је долазак Емануела Макрона у Кину са намером да је убеди да стане на страну Украјине, само „маскировка“, јер Кина „ваби Макрона“ како би му сервирала своје интересе. 

Лучић је открио и на који начин су полицајци натерали Звездана Јовановића да каже оно што жели, однонно „призна“ убиство премијера Ђинђића.

- Међу слике ликова које треба да препозна ставили су му слику његове ћерке. И то је била порука: убићемо ти ћерку ако не будеш причао како желимо – навео је Лучић.  

Говорећи о Косову и Метохији, рекао је да су Албанци дошли из Азербејџана. 

- И ред би био да, када дође Кадиров, да, као Јевреји што су кукали 2.000 године да се врате у Израел, да се и Албанци врате у своју земљу. Вучић је у одличним односима са председником Алијевим и то лако може да се среди – истакао је саговорник канала Прави одговор. 

Он је рекао да ће Кинези дати авионе за њихов повратак у Азербејџан. 

Како је најасио, „Нова Јалта“ ће изменити све. Према његовим речима, једна велика земља, коју је именовао, напустиће НАТО, а ми ћемо се „сјурити доле“, то јест вратити на Косово и Метохију.

Из интервјуа се може закључити да Хазари контролишу најбогатији део света, а Сефарди сиромашније делове планете, пре свега Јужну Америку и Кину. Међутим, Лучић је указао и да већина Хазара испашта због политике богатих и моћних сународника, а као једног од добрих Хазара навео је између осталих и Александра Дугина.

Говорећи о сукобу у Украјини, он је навео да се говори о томе како је 200.000 пољских војника спремно да се прикључи Украјинцима у контраофанзиви коју Кијев прижељкује. Како је рекао сукоб ће се протегнути и 2024. године, а онда завршетак зависи од тога да ли ће Трамп доћи на власт. 

О свим наведеним тајнама детаљније погледајте у емисији на каналу Прави одговор. 

Украјинци изгубили контролу над железничком станицом Бахмута, мораће да беже у Часов Јар

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА