Najnovije

SLOBODAN STOJIČEVIĆ: Kreće jezivi hibridni rat protiv hrišćanstva i pravoslavlja (VIDEO)

Slobodan Stojičević je predočio šta će se dešavati u Ukrajini po osvajanju Bahmuta i Avdejevke od strane vojske Ruske Federacije.

Slobodan Stojičević (Foto: HelmKast)

"Cilj je da se Poljska uvuče u rat i potpuno izmori i smrvi u produženom sukobu, na isti način kako je to urađeno sa Ukrajinom koja praktično više ne postoji", rekap je gost Jutjub kanala X33.

Stojičević se potom osvrnuo  na nedavne zaista dijabolične seminare Američkih teologa na koje su se "sjatili" i teolozi SPC koji su sa oduševljenjem prihvatali neke nove Hrišćanske norme koje nikakve veze nemaju ni sa Hrišćanstvom ni sa pravoslavljem. 

"Mi u ovom trenutku imamo veliki priblem inutar naše sopstvene Crkve i njene pastve. Liberalna ideologija finansirana od strane Američke duboke države na sve načine nastoji da se infiltrira u srce naše vere. Ona nastoji da je relativizuje, učini je rekreativnom i dovede nas do gubitka osnovnog moralnog kompasa", rekao je on.

Stojičević je objasnio prirodu i metode hibridnog rata usmerene na hrišćane svih denominacija i jasnu nameru duboke države da se hrišćani stigmatizuju i učine apsolutno neprihvatljivim članovima društva.

Ovo i još mnogo više pogledajte u najnovijem intervjuu Slobodana Stojičevića na jutjub kanalu "X33".

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA