Najnovije

KNEŽEVIĆ: Ne smeju se ponavljati greške nakon 30. avgusta, naša koalicija neuništiva

Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević kazao je da očekuje da će ovaj savez imati 15 poslanika u narednom sazivu Skupštine. Kazao je da je ovakav rezultat malo ko očekivao, ali su ovi izbori pokazali da je ova koalicija neuništiva.

Milan Knežević (Foto: Jutjub)

"Stabilne, demokratske i evropske Vlade nema bez koalicije "Za budućnost Crne Gore", kazao je Knežević i rekao da je ovaj savez spreman za dogovor sa parlamentarnom većinom od 30. avgusta. 

Osvrnuo se na  istraživanja javnog mnjenja pre izbora, a koji su predviđali loš rezultat ovoj koaliciji, i poručio da je koalicija "Za budućnost Crne Gore" neuništiva.

"Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora sa parlamentrarnom većinom, ali ne sme se vlada praviti na način da je prave oni koji nisu nastupili na izborima", kazao je Knežević i poručio da se ne smeju ponavljati greške od 30. avgusta. 

"Želim da se zahvalim svim našim glasačima jer su pretrpeli spinove i medijsku hajsku da nećemo preći cenzus i slično", kazao je Knežević, i podsetio na hapšenje Mila Božovića što je, kako ocenjuje bilo direktno mešanje u izborni proces. 

On je izjavio da je članstvo u EU veoma važno za ZBCG i da ne vidi šta je problem da budu deo nove vlade. 

Više o budućoj Vladi CG pročitajte OVDE.

Izvor: RTCG

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA