Najnovije

Emil Vlajki: Nacističke igre sa ljudima

Piše: Emil Vlajki

Tridesetih godina prošlog vijeka,, u Hitlerovo doba, u NJemačkoj, Jevreji su bili sredstvo za iživljavanje nacista. Prebijali su ih gdje god su stigli, bezrazložno ih hapsili, povremeno vršili pogrome, pucali na njih kao na glinene golubove, uništavali sinagoge, oduzimali im imovinu, ostavljali ih bez lijekova i omeđili ih u getoima (sistematska ubojstva su počela tek četrdesetih godina).

U čemu je onda razlika u odnosu nacista prema Jevrejima i sadašnjeg odnosa okupacionih NATO snaga i njihovih albanskih pomagača prema Srbima na KiM i posebno na sjeveru Kosova?

Doduše, ima naivaca koji misle da su Amerikanci koji su iznjedrili ultra šovinističku tvorevinu Republika Kosova, korektni i uviđavni prema Srbima, a da je BABA ROGA onaj zločesti KURTI/MURTI. Svaki dan to možete čuti na kojekakvim televizijama od strane srpskih prostituiranih intelektualaca.

Malo morgen. Kada bi Amerikanci samo mahnuli rukom, Kurti bi nestao sa političke scene.

U Briselu je jučer ponovo došlo do NESPORAZUMA.

Vučić veli: (čuo sam njegovu izjavu nakon sastanka sa Boreljom, parafraziram). Lov na Srbe se nastavlja.. Briselu je sve jasno, ali ništa ne kažu jer se plaše Amerikanaca.

Vučić kao Putin: Ono što Zapad dozvoljava Ukrajini, ne dozvoljava Srbiji.

Vučić: Mi smo uz naš narod na Kosmetu, ali ništa konkretno ne možemo učiniti da ga zaštitimo.

Sjećate li se onoga: BOLJE PAKT NEGO RAT, BOLJE ROB NEGO GROB.

Pitanje svih pitanja: ZAŠTO SRPSKE VLASTI NE UKLJUČE RUSE U RJEŠAVANJE KOSMETSKE KRIZE? Zar su Rusi samo dobri kada Srbe treba braniti u SB UN, a ovako nisu?

Baš sam glup, sjetio sam se. Rusi su „agresori“ u Ukrajini, a „međunarodna zajednica“ je nepravno vojno intervenirala u svega stotinjak zemalja širom svijeta, ali se ove druge zemlje ne pikaju.

Svima koji me prate. IMAM UTISAK DA ĆE OVA NESRETNA ZAJEDNICA SRPSKIH OPĆINA, POSEBNO NA SJEVERU KOSOVA, BITI REZULTAT TEŠKIH INCIDENATA, MOŽDA I SA ŽRTVAMA.

POŠTO SRBIJA NE ŽLI DA UĐE U RAT, ONDA ĆE NAROD SA KOSOVA, KAO NEKAD U VARŠAVSKOM GETU, BEZ IČIJE POMOĆI DA SE POKUŠA OBRANITI OD OKUPATORA I NJEGOVIH SLUGU.

NETKO OVAJ KRVAVI SCENARIO ZDUŠNO FORSIRA.

BOŽE, BOŽE, ZAŠTO SI IH NAPUSTIO. 

Više tekstova Emila Vlajkija pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA