Najnovije

OGLASILA SE MOSKVA - KIJEV SPREMAO PAKAO U RUSIJI: Evo šta su sve hteli da gađaju

Sada i zvanično.

Na sve terorističke nalete kijevskog režima odgovoriće Oružane snage Rusije, koje će u okviru specijalne vojne operacije otkloniti pretnje bezbednosti našoj zemlji i ruskim građanima koji dolaze s ukrajinske teritorije, naglašeno je u saopštenju ruskog ministarstva spoljnih poslova.

Terorističke akcije Kijeva ne bi bile moguće bez finansijske, tehničke i logističke pomoći zapadne koalicije predvođene SAD, koja, u stvari, sponzoriše zločinačke aktivnosti režima Zelenskog, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije u saopštenju.

Prema njihovim navodima, Kijev je 9. jula pokušao da udari na rusku teritoriju raketama S-200 na transportni prelaz Kerčkog moreuza, na aerodrom Morozovsk u Rostovskoj oblasti i na aerodrom Šajkovka u Kaluškoj oblasti.

Pored toga, istog dana su radili sistemi PVO u regionu Brjanska, ruske PVO snage odbile napad, rakete su uništene, a usled razletanja gelera oštećeno je nekoliko zdanja.

LIKVIDACIJA KOMANDATNA! Rusi opet ulovili veliki plen - razbijene ukrajinske pozicije (FOTO)

"Uvereni smo da će svi odgovorni za ovaj zločin krivično odgovarati. Pored toga, na ove i druge terorističke nalete kijevskog režima odgovoriće Oružane snage Rusije, koje će u okviru specijalne vojne operacije otkloniti pretnje bezbednosti našoj zemlji i ruskim građanima koji dolaze s ukrajinske teritorije", naglašeno je u saopštenju.

KAKVA BRUTALNA IZDAJA PUTINA: Ovo je Erdogan tražio da proda Rusiju

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA