Najnovije

STIGLI NOVI BORCI: Oglasio se Ramzan Kadirov i otkrio detalje

Novi kontingent ruskih boraca stigao je u zonu Severnog Kavkaza. Prema informacijama koje je pružio čečenski lider Ramzan Kadirov, ovi borci su poleteli s aerodroma u Groznom, glavnom gradu Republike Čečenije

Foto: Printskrin

Ovo nije običan kontingent boraca, jer Kadirov navodi da među njima nisu samo Čečeni, već da su među njima i dobrovoljci iz drugih delova Rusije. To znači da se grupa boraca sastoji od ljudi koji dobrovoljno odlučuju da pruže podršku i pomoć u stabilizaciji situacije u regionu.

Kako bi se obezbedila stabilnost i bezbednost, saradnja među različitim etničkim grupama i dobrovoljcima iz raznih delova Rusije može biti ključna.

Ramzan Kadirov je bio ključna figura u Čečeniji i često je igrao značajnu ulogu u regionalnoj politici. NJegova podrška ovom kontingentu boraca ukazuje na važnost i ozbiljnost situacije u regiji, koja zahteva dodatne resurse kako bi se rešili postojeći problemi i osigurala stabilnost.

Međutim, važno je naglasiti da su ove informacije saopštene od strane Ramzana Kadirova, i daljnji detalji o ovom novom kontingentu ruskih boraca možda će biti objavljeni od strane nadležnih vlasti ili drugih izvora.

Od Putinovog plana za „Vagnerovce“ drhtaće Zapad – Ahilova peta NATO

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA