Najnovije

FRKA NA SLOBINOJ SAHRANI: Nastala je panika kad je Filaret tražio da se otvori prozor na kovčegu! (VIDEO)

Bio sam na toj kao sahrani Slobodana Miloševića u Požarevcu, gde niko od novinara nije bio osim Si-En-Ena, i mene, ali ja sam nelegalno ušao kao navodno obezbeđenje Borke Vučić. I tamo je izbila panika jer je vladika Filaret tražio da se otvori prozorče na kovčegu, izjavio je pisac novinar i kolumnista NIN-a Dragan Jovanović, prilikom gostovanja u emisiji Luča kanala Pravi odgovor.

Slobodan Milošević (Foto: Jutjub)

- Borka Vučić mi je rekla da skinem akreditaciju NIN-a i da uđem kao njeno obezbeđenje. A ispred mene Hadži Antić i Vučela koji ne vide da ja sve slušam. Zovu Miru na telefon, Mira pita: „Šta se dešava“, oni kažu: „Pa, Miro još Filaret zeza“. Mira pita: „Pa šta traži?“ A Filaret tražio da se otvori ono prozorče na kovčegu, da on vidi koga sahranjuje. I tu je bila frka. I mislim da ga Filaret nije ni opevao – ispričao je Jovanović.

On je govorio i o drugim temama, a superćelijska oluja po njemu, „ima tehnološku pozadinu“

- Ta pozadina je HAARP oružje, koji pravi teren za to. Ove oluje iza sebe ostavljaju nešto kao seme, i to seme čeka nove klimatske pogodnosti da bukne, ili se aktivira sa nekog mesta, da li je NASA ili Pentagon, i da krene u dejstvo – objasnio je pisac.

Jovanović je rekao da je HAARP napravljen na osnovu Teslinih zraka smrti.

Govoreći o mitologiji, rekao je da su nam Grci preoteli staroverski panteon bogova, a za praznik Sv. Ilija kazao je da je to nekad bio dan boga Peruna. Takođe je govorio i o drugim velikim hrišćanskim praznicima preuzetim iz stare vere, a za Ohrid je rekao da je pravi Jerusalim, jer su na starim mapama plovile lađe, dok pored današnjeg Jerusalima „plovi rečica Jordan koja je manja od Topčiderske reke“. Takođe je rekao da Kainovi sinovi, odnosno potomci biblijskog kaina, „drmajju planetom“. Ove i mnoge druge neobične priče iz ugla Dragana Jovanovića možete čuti u emisiji na jutjub kanalu Pravi odgovor.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA