Najnovije

Lazanski otkrio da li će on biti novi ministar odbrane i šta je spas za srpsku vojsku

BEOGRAD- Izjavom predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, da Bratislav Gašić zbog izjave da “voli kada novinarke lako kleknu” ne može više da ostane na mestu ministra vojnog krenula je licitacija imena u beogradskim medijima i Srbiji koje bi trebalo da sedne na ovo veoma važno mesto u Srbiji!
Miroslav Lazanski (Foto: JuTjub printskrin)

Miroslav Lazanski (Foto: JuTjub printskrin)

Jedno od imena potecijalnih ministara, koje je sinoć odjeknulo je i Miroslava Lazanskog, proslavljenog ratnog izveštača sa mnogih ratišta i eksperta za vojna pitanja. On za Telegraf demantuje da ga je bilo ko zvao i ponudio mu ovu funkciju. Najavom smene ministra vojnog u Srbiji se pokrenula prava licitacija imena koji bi bili “idealno” rešenje da zemene Bratislava Gašića na ovom mestu, tako su se odmah mogle čuti priče da će na ovu veoma važnu funkciju po prvi put u istoriji sesti jedna dama, a najveće se šanse daju ministarki bez portfelja zaduženu za evrointegracije Jadranki Joksimović. Međutim u moru kandidata sinoć je najviše odjeknulo jedno ime – Miroslav Lazanski. Ovog proslavljenog ratnog izveštača i vojnopolitičkog komentatora mnogi ljudi u Srbiji bi rado videli na mestu ministra vojnog, a Lazanski kaže: – To su smešne stvari. To da ću ja biti novi ministar odbrane ne želim uopšte da komentarišem, ne znam odakle je uopšte nekome palo na pamet da kaže tako nešto. Vojnopolitički komentator i novinar Miroslav Lazanski kaže da ne zna ko će biti novi ministar: – Niti znam, niti me zanima ko bi mogao da dođe na to mesto umesto Bratislava Gašića, nisam ja baba Vanga. On dodaje da je mesto ministra odbrane veoma važno za svaku zemlju i da se o izboru osobe koja će upravljati njime mora dobro razmisliti i da tu “vlast nema pravo na grešku”, jer je ovo pitanje važno za opstanak Vojske Srbije. Da li će se ovaj proslavljeni novinar i vojnopolitički komentator upustiti u političke vode ostaje da se vidi, ali tačno je da bi mnogi Srbi voleli da ga vide na mestu ministra odbrane.
Pročitajte još:MINISTAR ĆE BITI RAZREŠEN: Vučić neće dati da Gašić prezimi u Vladi!VUČIĆ NAJAVIO UDAR NA MAFIJU: Pre Nove godine krupni kriminalci otići će u zatvor!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA