Najnovije

„MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3“: Komedija koju obožavate, dobila je treći nastavak!

Karte, kako za premijernu tako i za redovne projekcije filma su u prodaji!

Foto: Taramaunt

Karte za najnoviji nastavak filmske priče o najomiljenijoj i najvrcavijoj grčkoj porodici „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3“ su u prodaji.

U bioskopu Sinepleks Ušće šoping centarra, u sredu 6. septembram, a u saradnji sa Ambasadom Republike Grčke i Ušće šoping centrom, biće održana svečana premijera, gde ćete u poslednjim danima leta udahnuti lepotu i duh Mediterana. Savršen spoj ukusa, muzike i radosti, kakav se oseća samo u Grčkoj, moći će da dožive svi koji budu prisustvovali premijeri filma.

Nakon svečane projekcije, od četvrtka 7. septembra, ova neodoljiva komedija prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa.


Ne oklevajte i ne propustite priliku da među prvima pogledate film koji će vas nasmejati do suza, probuditi tople emocije i podsetiti na lepa iskustva koja ste imali u Grčkoj.

O FILMU: Svetski fenomen „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3“ , scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA