Najnovije

Partizan u igri za jednog od najboljih košarkaša Brazila

Bruno Kaboklo pokušava da napusti Veneciju, sa kojom je potpisao ugovor.

Partizan ima Brazilca u fudbalu u vidu Mateusa Saldanje, a možda bi mogli da ga dobiju i u košarci, ako se obistine nagoveštaji da će Bruno Kaboklo nositi crno-beli dres. Još nije izvesno, ali se od ponedeljka uveče više različitih medija bavi informacijom da je krilni centar u pregovorima, između ostalih, i sa Parnim valjkom i da postoji mogućnost da se preseli u Beograd.

Ovo je otkrio Federiko Kazarin, predsednik Venecije, italijanskog kluba koji je ovog leta angažovao Kabokla posle sjajnih utakmica u nemačkom Ulmu na parketu Evrokupa.

Celoj priči čudan ton daju pretpostavke da je Kaboklo navodno promenio pravac i umesto da se pojavi u Italiji na treningu Venecije stigao u Izrael, gde bi mogao da ode na turneju sa Makabijem Rananom u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je taj klub zakazao. kontrolne utakmice sa Bruklinom, Klivlendom i Minesotom.

Mada, u igri je (bio) i Partizan Mozzart Bet.

„Ne možemo da potvrdimo da li se Kaboklo pridružio timu u Izraelu, a bilo je glasina koje sugerišu potencijalni prelazak u Partizan. Preduzeli smo sve formalno pravne korake preko advokata da obeshrabrimo svaki klub koji želi da ga dovede, jer je Brazilac pod ugovorom sa nama“, precizirao je Kasarin, predsednik Venecije koja će se takmičiti u Evrokupu.

Bruno Kaboklo je uz novog člana Crvene zvezde Jaga dos Santosa bio jedan od najboljih igrača reprezentacije Brazila na nedavnom Mundobasketu, beležeći 16,4 poena i 9,2 skoka po utakmici.

UDARNO! Otvara li se ovo drugi veliki sukob?

Izvor: Mocart sport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA