Najnovije

RAT U PARTIZANU: Ovo može skupo da ih košta

U razgovoru za grčki Sportal čuveni menadžer govorio i o odlasku Madara iz redova crno-belih

 

U razogovoru za grčki Sportal Miodrag Ražnatović je na pitanje kako komentariše odluku Partizana da sa njim prekine saradnju dao poduži ekspoze.

- Sve je to deo posla. Daću vam primer jer ste odavde i poznajete Atinu. Kada je Spanulis otišao u Olimpijakos, rekli su mi da je granica za mene Hilton i da ne idem više. I nisam išao više pet godina. Rekli su mi da poznaju moje lice i da je opasno. Drugi agenti se ne bave ovim. U Srbiji ako dovedete stranca, a on igra loše, samo kažu da je bio loš igrač. Ali ako ga zastupam, kažu „A, kriv je Miško, doveo nam je lošeg igrača”. To je verovatno deo mog uspeha i moram da živim sa tim – rekao je poznati menadžer.

Istakavši da o Partizanu ne želi da previše priča, izneo je svoje viđenje „slučaja Madar”.

- Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. Intervju predsednika, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima, dat pre nedelju dana - jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović. Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i pre ove administracije. Svi agenti sveta nisu zajedno uradili 10 odsto onoga što sam ja uradio!

Zatim je gotovo taksativno naveo igrače koje je usmerio ka Humskoj:

- Peković je želeo u Hemofarm, a otišao je kod njih. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman - nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih u Partizan. Ogroman je i broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli, Vitkovac, Ostojić, Bogdanović (Luka p.a.). Tada su me svi navijači Crvene zvezde mrzeli, jer sam vodio igrače u Partizan. Uradio sam to, jer je bilo dobro za igrače. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi. Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, već sasvim suprotno, ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10 odsto onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti.

Zatim se osvrnuo i na prve godine dolaska sadašnje uprave.

- Pre nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsednik bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB klubovima. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, imaju kratko pamćenje.

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA