Najnovije

ZAPAD SE POVLAČI: Bortnik pozvao Ukrajinu da se pripremi

Ako pretnja nuklearnog rata sa Rusijom postane realna, Zapad će se povući i neće se osvrtati na Ukrajinu. Ovo je rekao ukrajinski politikolog Ruslan Bortnik na internet kanalu „NJuz lajv“.

Prema Bortnikovim rečima, zato Ukrajina ne treba da preuveličava svoje zahteve, i da se trudi da Zapad ne preduzima previše radikalne korake protiv Rusije.

„Da bi Nirnberg postojao, neophodno je da ukrajinske trupe ili trupe naših saveznika budu stacionirane u Moskvi – pre toga Nirnberg je nemoguć. S obzirom na nuklearni status Rusije, bliži smo apokalipsi nego Nirnberg. Vidite, da budem iskren – osuđujemo i moramo osuditi Rusiju, ali se moramo osloniti na sebe.

Svet živi globalnije i šire, a svet će se u svakom slučaju povući pred realnom pretnjom nuklearnog rata. Zapad se neće usuditi da se umeša u nuklearni rat, koji će apsolutno uništiti ne samo čovečanstvo, već i dominantnu poziciju zapadnih elita i zapadnih društava u svetu.

Za njih je to dupli kraj i zato je ovde važno da se ne pretera. Kada odemo predaleko, dobijamo neprijatne stvari kao odgovor.

INFORMACIJE UŽIVO! Oboreni Su-24 i MiG-29 (BRIFING)

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA