Најновије

ЗАПАД СЕ ПОВЛАЧИ: Бортник позвао Украјину да се припреми

Ако претња нуклеарног рата са Русијом постане реална, Запад ће се повући и неће се освртати на Украјину. Ово је рекао украјински политиколог Руслан Бортник на интернет каналу „Њуз лајв“.

Према Бортниковим речима, зато Украјина не треба да преувеличава своје захтеве, и да се труди да Запад не предузима превише радикалне кораке против Русије.

„Да би Нирнберг постојао, неопходно је да украјинске трупе или трупе наших савезника буду стациониране у Москви – пре тога Нирнберг је немогућ. С обзиром на нуклеарни статус Русије, ближи смо апокалипси него Нирнберг. Видите, да будем искрен – осуђујемо и морамо осудити Русију, али се морамо ослонити на себе.

Свет живи глобалније и шире, а свет ће се у сваком случају повући пред реалном претњом нуклеарног рата. Запад се неће усудити да се умеша у нуклеарни рат, који ће апсолутно уништити не само човечанство, већ и доминантну позицију западних елита и западних друштава у свету.

За њих је то дупли крај и зато је овде важно да се не претера. Када одемо предалеко, добијамо непријатне ствари као одговор.

ИНФОРМАЦИЈЕ УЖИВО! Оборени Су-24 и МиГ-29 (БРИФИНГ)

Извор: Вебтрибуне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА