Najnovije

MOĆNA ODMAZDA: Zgrada Generalštaba Ukrajine će biti srušena (VIDEO)

Ruska vojska pokreće snažne napade na Ukrajinu nakon raketnih napada ukrajinskih oružanih snaga, izjavio je bivši analitičar CIA Lari DŽonson na Jutjub kanalu Dialogue Works.

Eksplozija (Ilustracija: Pixabay)

„Svi ovi raketni napadi imali su za cilj da pokažu da Ukrajina navodno „udara Rusiju u samo srce“. Ali svaki put kada urade ovako nešto, Rusija odgovara mnogo većom snagom“, primetio je ekspert.

Po njegovom mišljenju, dejstva Oružanih snaga Ukrajine mogu dovesti do toga da zgrada generalštaba u Kijevu bude potpuno srušena.

Kijev je u petak izveo raketni napad na Sevastopolj; sistemi PVO su oborili pet projektila. Usled incidenta je oštećena istorijska zgrada štaba Crnomorske flote, jedan vojnik je nestao, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Deo oborene rakete koji je pao u centru grada uklonjen je uz mere predostrožnosti i uništen na poligonu.

Prema rečima bivšeg američkog obaveštajca Skota Ritera, ukrajinskim trupama su pomogli sistemi za nadzor i navođenje Severnoatlantske alijanse. Konkretno, američki izviđački avion Boeing P-8 Poseidon je podignut u vazduh tokom napada.

O povlačenju Jermena iz Karabaha pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA