Najnovije

HRKALOVIĆ ISPROVOCIRALA TADIĆA: Pokazala fotku - on osuo paljbu na Tviteru! (VIDEO)

Bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović, gostujući na jednom od podkasta, "bocnula" je tzv. Tadićev režim, pa i lično nekadašnjeg predsednika Srbije, Borisa Tadića, ili se bar on osetio žestoko prozvanim.

Naime, u pitanju je tzv. “bezbedonosna procena”, proces koji se vrši prilikom upošljavanja bilo kog lica u bezbedonosnim strukturama kao što su MUP ili BIA i slično, a što je u više navrata dovođeno u pitanje u slučaju Dijane Hrkalović, jer je navodno bliska bila navijačkim krugovima sklonim kriminalnim aktivnostima.

Hrkalović je, gostujući u podkastu lista Informer, pokazala svoju fotografiju na kojoj je, navodno, bila na praksi kao psiholog u jedinici Kobre, a koja je nastala za vreme vladavine Borisa Tadića i Demokratske stranke. Ona tvrdi da je i za vreme vlasti Borisa Tadića prošla bezbedonosne procene, iako je i tada bila “navijač”.

Moje bezbedonosne procene nisu bile sporne u vreme Borisa Tadića?, pita Hrkalovićeva.

Tadić se očigledno našao veoma prozvanim, pa je sve na Tviteru prokomentarisao sa nekoliko objava, nazivajući nastup Hrkavlovićeve na podkastu “tragikomičnim”.

“Čak i da je bila psiholog na praksi u Kobrama, to svakako nije zahtevalo neku posebnu bezbednosnu procenu, jer nije deo jedinice i komandnog sistema i nema pristup nikakvim bezbednosnim informacijama. Ovo je tragikomično.”, piše bivši predsednik Srbije, lider Socijal-demokratske stranke, Boris Tadić.

On optužuje Hrkalovićevu da izvrće činjenice i manipuliše istim.

“I drugo, naravno da nije problem ako je neko navijač. I ja sam. Medjutim, problem je kada je neko član navijačkih frakcija kojima upravljaju okoreli kriminalci!”, piše bivši predsednik.

“A te frakcije u mom mandatu nisu mlele ljude u mašinama za mlevenje mesa i bile batinaške formacije režima. Članovi TAKVIH formacija tokom ove vlasti prolaze bezbednosne procene za najviše funkcije u bezbednosnom sistemu države! To je problem, a ne da li neko navija za neki klub!”, dodao je on.

“U pokušaju da optuži Milenkovića, Hrkalović iznela najmračnije optužbe na svoj račun kao državne sekretarke, na račun MUPa i Vučićeve vlasti. Ako je i 1% istina od onoga što je iznela u intervjuu za Informer, niko do sada nije jače napao režim od nje.”, kaže Tadić.

Pogledajte sve Tadićeve objave, kao i izjavu Hrkalovićeve na podkastu:

Pročitajte OVDE kako se Kurti otrgnuo kontroli Vašingtona

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA