Najnovije

PAVIĆ: Gotovo je, nema razgovora sa Jerkovićem po bilo kom osnovu (VIDEO)

Predstavnik Pokreta "Mi - Glas iz naroda" Aleksandar Pavić gostovao je na "Balkan infu" gde je govrio o napadima koji na taj pokret vrši Aleksandar Jerković.

Pavić je objasnio čitavu hronologiju koja je dovela do toga da sada Jerković, nosilac njihove liste za Beogradske izbore, putem društvenih mreža i pojedinih medija napada “Mi-Glas iz naroda” i javno traži sastanak uz tvrdnje da je on njihov koalicioni parner.

Pavić je ponovio da “Mi – Glas iz naroda” nisu imali nikakav koalicioni dogovor sa Jerkovićevim pokretom “Nema nazad, iza je Srbija” i da je on na listi bio kao pojedinac. Takođe, Pavić kaže da je već tokom skupljanja potpisa postalo jasno da se Jerković ne uklapa u ideje Pokreta jer je govorio da želi profesionalno da se bavi politikom, postavljao uslove i tražio garancije za svoju poziciju nakon izbora, pa čak i pravio scene. 

Pavić kaže da je zbog toga tražio da se ne predaje gradska lista na kojoj je Jerković bio nosilac, ali je to ipak učinjeno zbog drugih ljudi koji su bili na listi i koji su učestvovali u skuljanju potpisa, a i uz Jerkovićevo izvinjenje i obećanje da neće više praviti probleme što nije ispoštovao,

Pavić objašnjava da Jerkovićevi javni pozivi za sastanak su zapravo njegov pokušaj da predstavi da je on koalicioni partner i da je druga strana kriva što će on sa svojim mandatom trgovati.

- Gotovo je, nema razgovora sa Jerkovićem po bilo kom osnovu – objasnio je Pavić dodajući da je Jerkoviću jasno rečeno da takvim ponašanjem i stavovima ne može da bude deo “Mi”.

Pavić kaže da je jasno da Jerković želi da trguje mandatom koji je stekao zahvaljujući pokretu “Mi – Glas iz naroda”.

Pavić u emisiji detaljno govori o događajima koji su rezultirali trenutnim stanjem.

Počelo! "Božja vojska" krenula ka Teksasu! Dramatične vesti iz Amerike, zastrašujući konvoj juri na granicu!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA