Najnovije

PAVIĆ ODBRUSIO VUČIĆU I NAPREDNJACIMA: Ne možete sa nama tako da razgovarate. Vi ste predali sever Kosova šiptarskim teroristima! (VIDEO)

Aleksandar Pavić iz Pokreta "Mi-Glas iz naroda" još jednom je ponovio da nema ništa od koalicije sa Srpskom naprednom strankom jer je reč o ljudima koji su počinili "nezapamćenu idaju Srbije".

Pavić kaže da im SNS šalje poruke preko medija da je jako važno da “Mi – Glas iz naroda” formira vlast sa njima u Beogradu, a u isto vreme Vučić šalje u medije “dripce” i “primitivce” koji ih napadaju i prete. Pavić kaže da im predstavnici SNS šalju poruke da ako ne odu sa njima u koaliciju posle sledećih izbora Pokret “Mi – Glas iz naroda” neće postojati.

“Ne možete sa nama tako da razgovarate. Vi ste predali sever Kosova šiptarskim teroristima, sa kog vi stanovištva imate pravo da držite lekcije bilo kome.  To je izdaja koja nije zapamćena u istoriji Srbije, nema šta nisi predao na Kosovu”, rekao je Pavić gostujući na kanalu “Lučić inserti”.

Pavić je rekao da Srbi napištaju Kosovo i Metohiji zbog “tvrde granice” koju je vlast postavila između centralne Srbije i južne srpske pokrajine. 

Nestorović u Banjauci najavio ujedinjenje Srbije i Republike Srpske, a snimak te izjave pogledajte OVDE.

NJUJORK TAJMS - KAPIJA PAKLA: Istočni front nikada nije bio tako opasan, ruska armija ide napred

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA