Najnovije

RUSKO ORUŽJE PRŽI NATO POJAČANJA: Front govori doslovno sve i tu nema laži

Rusko oružje je u mnogo čemu ispred onog koje Ukrajini isporučuje NATO, izjavio je šef administracije ruskog predsednika za državnu politiku u oblasti vojno-industrijskog kompleksa Viktor Jevtuhov.

„Naše oružje ne zaostaje po svojim karakteristikama i po mnogo čemu je ispred naoružanja koje zemlje NATO-a isporučuju našem neprijatelju“, rekao je on za televiziju „Rusija 24“.

Jevtuhov je dodao da je „najvažnije danas da se osigura da Oružane snage Ruske Federacije ispune glavni zadatak u okviru specijalne vojne operacije – a to je pobeda, konačna pobeda nad neprijateljem“.
Kako je istakao, potražnja za ruskim oružjem i vojnom tehnikom će se višestruko povećati nakon završetka specijalne operacije.

S tim u vezi, objasnio je da je razlog efikasnost koju su tehnika i oružje koje pokazali u okviru borbi.
Prema njegovim rečima, planovi vezani za ugovore za isporuku ruskog naoružanja u inostranstvo se, uprkos logističkim ograničenjima, ispunjavaju na vreme.

„Porudžbina ima mnogo. Sve se, naravno, izvršava u rokovima dogovorenim sa našim međunarodnim partnerima. Uprkos svoj diskreditaciji protiv Rusije i činjenici da ima mnogo logističkih i finansijskih ograničenja, ograničenja vezanih za isporuke proizvoda, svejedno se sve završava na vreme i u količini i kvalitetu koji zahtevaju naši glavni partneri“, precizirao je on.

SIJERTO UPOZORAVA: To bi značilo početak trećeg svetskog rata

Izvor: Sputnik.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA