Najnovije

Moguće je biti mlad i uspešan u Srbiji: Pozivnica za Forum mladih lidera u Beogradu

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, i ove godine, po peti put, organizuje Forum mladih lidera,  i to u subotu 23. marta 2024. godine u zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, Ul. Vojvode Vlahovića 35b. Početak Foruma je planiran za 9, a završetak za 17 časova.

Forum će okupiti veliki broj mladih ljudi, prvenstveno studenata društveno-humanističkih nauka i maturanata, sa ciljem da se kod njih poveća preduzetnički duh. Mladi i uspešni lideri iz različitih oblasti će sa učesnicima Foruma podeliti svoja iskustva, sa krajnjim ciljem da se učesnici, nakon sticanja formalnog obazovanja, i sami pokrenu na uspeh. Učesnici Foruma će imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka.
Slično prethodnim godinama, cilj Foruma je okupljanje mladih ljudi (prvenstveno studenata ekonomskih i pravnih nauka, ali i studenata drugih profila i učenika završnih godina srednjih škola) sa jedne strane, i mladih i uspešnih lidera iz različitih oblasti koji će sa učesnicima Foruma podeliti svoja poslovna iskustva, sa druge strane, sa krajnjim ciljem da se kod mladih poveća prisutnost preduzetničkog duha. Organizatori su akcenat stavili na jačanje omladinskog preduzetništva kao veoma važne karike u lancu jačanja preduzetništva u Srbiji uopšte. Osim saveta, usmeravanja i pomoći za odabir oblasti u kojoj se učesnici prepoznaju, biće predstavljen i koncept već postojećih ideja i programa u vidu biznis inkubatora tako da će učesnisnici Foruma imati prilike da zajedno sa predavačima pronađu odgovore na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju njihovu pažnju i koja će im pomoći na putu ličnog napretka. Na Forumu se očekuje oko 300 učesnika.

Kotizacije za učešće se neće naplaćivati, a svim učesnicima će biti obezbeđeno posluženje, paket dobrodošlice i sertifikat o učešću na Forumu. Za one koji budu imali najviše sreće, sponzori su pripremili i vredne poklone u nagradnoj igri koja se organizuje na kraju Foruma.

“Generalni pokrovitelj ovog Foruma je tradicionalno Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo (PEP), a podršku smo dobili od čak 3 ministarstva: Ministarstva privrede, Ministarstva turizma i omladine, Ministarstva za evropske integracije, kao i Francusko-srpske privredne komore. Za dobru atmosferu, vredne nagrade i posluženje ove godine su se pobrinuli: Coca Colla Hellenic Group, Koncern Bambi AD Beograd, Escape Room Escape game, Pozorište na Terazijama, Muzej Nikole Tesle, Narodni muzej, Beli labud tekstil doo i prirodna kozmetika Hedera Vita”, pručuju organizatori.

Prijave su otvorene već danas, a potrebno je samo popuniti prijavni formular na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEh24cg5aRIQH0A2BdzeqaciThdPDgCn6HhT9aBVQpTQg_CA/viewform

Više informacija možete dobiti na sajtu www.fml.rs.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA