Najnovije

KAPITEN IZBAČEN IZ TIMA - VIŠE NE MOŽE NI DA TRENIRA SA EKIPOM: Išao da gleda Partizan, uprava ga izbacila

Uporedo s tim, na ''Karađorđu'' se ovih dana dosta pričalo i o krilnom napadaču Vojvodine Filipu Malbašiću koji je pre nekoliko dana bio na evroligaškoj utakmici između Partiana i Efesa, gde je bodrio crno-bele, zajedno sa još dvadesetak hiljada navijača.

Novosadska Vojvodina je u sve većoj rezultatskoj krizi ovog proleća, još ne zna za pobedu pod vođstvom novog trenera Božidara Bandovića, a juče je u Ivanjici ispustila dva gola prednosti protiv domaćeg Javor Matisa.Taj njegov odlazak na košarkašku utakmicu crno-belih je, izgleda, za ljude u Vojvodini bio nekakav neoprostivi greh, pa sada više ne žele ni da ga vide u svom klubu.

''Vest je tačna i Filip Malbašić je odstranjen iz naše ekipe'', izjavio je sportski direktor ''lala'' Marko Jovanović. 

U kratkom razgovoru za novosadski ''Dnevnik'' Jovanović je naglasio da Malbašić više nema pravo ni da trenira sa ostatkom ekipe Vojvodine do konačnog raspleta ove situacije.

''Na košarkaškoj utakmici Evrolige između Partizana i Efesa u Beogradu, pružao je podršku beogradskom klubu, u njegovim obeležjima. Zbog toga smo ga odstranili i nema pravo ni da trenira s našom ekipom. Videćemo još tokom narednih dana da li i kakvi će dalji potezi da uslede'', objasnio je Jovanović.

Samo što još uvek nema objašnjenja za loše rezultate Vojvodine ovog proleća…

Izvor: Sportske.net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA