Najnovije

DONETA JE ODLUKA! Fudbalski klub Partizan izdao hitno saopštenje – Sprema se iznenađenje!

Fudbalski klub Partizan najavio je posle 173. večitog derbija da neće da izađe na utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde ili da će to da učini sa omladincima.

Sada su se crno-beli oglasili zvaničnim saopštenjem i obelodanili svoju konačnu odluku. Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti:

– Upravni odbor doneo je odluku da će FK Partizan nastupi na sutrašnjoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane FSS i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, doneta je odluka o odigravanju utakmice.

Sportska javnost je u kratkom periodu mogla da posvedoči sramnom tretmanu kluba i naših igrača od strane sudije Pavla Ilića, koji je bestidno i po nalogu režirao krajnje rezultate poslednja dva “večita derbija”. Za sudijskog diletanta Ilića (u rodnom Kragujevcu poznatog kao osvedočenog “zvezdaša”, o čemu postoje i fotografije dotičnog u majici sa obeležjima tog kluba), jedini cilj u dve utakmice bio je ne dozvoliti nadmetanje aktera po pravilima fudbalske igre, već samo i jedino onemogućiti igrače Partizana da trijumfuju! Sudija Ilić, koji je poslat po nalogu FSS i predsednika sudijske organizacije, da svojim sramnim suđenjem kreira krajnji rezultat u korist jednog tima, uz vređanje, bahaćenje i odsustvo obraza i morala, nikada više ne bi smeo da bude akter najveće utakmice koju srpski fudbal ima!

FK Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtevati da se odnos prema našem klubu hitno promeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal – stoji u saopštenju FK Partizan.

Sad ostaje da se vidi kakvo “iznenađenje” spremaju u Humskoj. Kako će da iskažu revolt na stadionu “Rajko Mitić”. MaxBet Sport je danas već najavio da će Partizan sigurno da izađe na teren u sredu. Čekamo samo način “parnog valjka” da iskaže revolt.

UNIŠTENA STRANA LEGIJA! Rusi ih primetili na Dnjepru, mrtve i ranjene NATO avioni prevoze u Poljsku!

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA