Najnovije

AMERIČKI TENK LETI U VAZDUH! Rusi ga pratili, pa digli u vazduh (VIDEO)

 Jedinice grupe „Ohrabri“ uspešno su uništile još jedan američki tenk Abrams u blizini Avdijevke, koristeći naprednu vođenu municiju Krasnopolj. Ovaj napad predstavlja značajno dostignuće u tekućim borbama u ovom regionu.

Upotreba napredne tehnologije

Prema izveštajima, bespilotna letelica Granat-4 otkrila je tenk u pokretu, pratila ga i označila kao cilj, omogućavajući precizno osvetljavanje za podesivu municiju Krasnopolj. Ovo je prvi put da je kompleks sa UAV Granat-4 u novoj verziji sa osvetljenjem za podesivu municiju Krasnopolj, Kitolov i Gran, upotrebljen u borbenim uslovima.

Proizvodnja i kapaciteti

Koncern Kalašnjikov sada proizvodi ne samo vođenu artiljerijsku municiju, već i sredstva za njeno navođenje, što značajno povećava efikasnost i preciznost ruskih snaga na terenu. Kompleks bespilotnih letelica Granat-4 projektovan je za radio-nadzor i nadzor područja iz vazduha pomoću digitalne kamere, opreme za aktivno praćenje i termovizira postavljenog na UAV, sa dometom do 70 km.

RUSI OTVARAJU NOVI FRONT! Ukrajinci ne znaju šta pre da brane! Naređena hitna evakuacija 3.000 ljudi

Detalji o uništenju

Drugi američki tenk Abrams uništen je preciznom vatrom Krasnopolj municije, što dodatno oslabljuje sposobnost ukrajinskih snaga u odbrani ovog ključnog regiona. Upotreba bespilotnih letelica i napredne vođene municije pokazuje rastuću tehnološku superiornost i taktičku prednost ruskih snaga u tekućem sukobu.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA