Najnovije

BRUTALAN NAPAD NA RUSIJU: Ukrajinci krenuli žestoko, ljudi bežali u skloništa, zavladala panika

U ranim jutarnjim časovima, snažne eksplozije potresle su Krim i Sevastopolj, dok su ruski protivvazdušni sistemi odbijali višestruke talase ukrajinskih raketnih napada. Guverner Mihail Razvozžajev apelovao je na stanovništvo da ostane mirno i da se pridržava mera bezbednosti.

Protivvazdušna odbrana je aktivirana nakon što su Oružane snage Ukrajine lansirale nekoliko talasa raketa, pokušavajući da nanesu štetu ključnim vojnim i infrastrukturnim ciljevima na poluostrvu. Razvozžajev je izjavio: „U Sevastopolju deluje protivvazdušna odbrana.

NAPREDNJACI USTUKNULI I POVUKLI PRIGOVORE? Nameće se pitanje šta je ovde legalno

Molim vas da ostanete mirni, pridržavate se mera bezbednosti, ostanite u privremenim skloništima ili bezbednim mestima. Glavna stvar je da ne budete na otvorenom prostoru. Glavna opasnost je od krhotina.“

Očevici izveštavaju o intenzivnoj pucnjavi i svetlećim tragovima raketa koje su osvetlile nebo iznad Sevastopolja, dok su stanovnici u paničnom begu tražili skloništa. Lokalne vlasti su brzo reagovale, obezbeđujući informacije i uputstva građanima putem javnih obaveštenja i društvenih mreža.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA