Najnovije

ĐILAS O MANOJLOVIĆU: Nisam verovao da je Savo "ispostava službe", ali...

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, na mreži Iks je objavio zanimljiva gledišta o delovanju pokreta "Kreni-Promeni", te ustvrdio da lider ovog pokreta, Savo Manojlović, radi po nalogu "službe", jer očigledno ne napada aktuelnu vlast i Vučića, nego njega kao opozicionog lidera.
Đilas

Đilas

Prenosimo Đilasovu objavu u celini:

“Govore mi upućeni da je Savo ispostava službe. Do danas nisam verovao u to. Ali kada vidim da laže na isti način kao Vučić i njegovi tabloidi,  kada me bestidno,  bez ikakvih dokaza,  optuži da sam srušio njegovu listu na Vračaru i još kaže da ima informacije da će Vučić da je vrati, onda priča dobija smisao.

Ne znam advokata Tupanjca koji se žalio sudu, nikad ga u životu nisam video. Ali iz medija i sa mreža znam da lista Kreni Promeni na Vračaru ima 230 potpisa manje od zakonskog minimuma, da ima dva fantomska kandidata za odbornike koji su menjali prebivalište, kao i da doktor pravnih nauka nije ispoštovao zakonom predviđen odnos žena i muškaraca na listi. 

Nemam vremena da se bavim Savom. Bavim se organizovanom zločinačkom grupom koja je zarobila Srbiju i koju predvodi Aleksandar Vučić.  Sa svojim koleginicama i kolegama iz SSP-a govotim o kriminalu, korupciji, odlasku ljudi, položaju prosvetara i zdravstvenih radnika, o tome da Željko Mitrović pokreće još jedan rialiti na novom kanalu, o potrebi da Srbija bude deo Evrope ali i sramotnoj podršci Vučiću od nekih zemalja i političara, o uništavanju i mog Beograda.... 

Razumem da mu je služba dala nalog da ruši Đilasa, a ne Vučića i da je celu svoju kampanju usmerio na mene. Ovaj opozicioni Nestor bi ipak morao da pokuša da se uozbilji, jer birači u Beogradu nisu zaslužili ovakav nivo dilentatizma koje je pokazao prijavljujući svoje liste i izjavama poput ove na koju, posle mnogih prećutanih, reagujem.

U potpisu: Dragan Đilas - dežurni krivac”

Pogledajte Đilasovu objavu na mreži Iks:

Pročitajte OVDE šta je Vulin poručio Berbokovoj

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA