Najnovije

NISU RAČUNALI DA ĆE FICO DA PREŽIVI: Nemačka pokušala da uvuče Slovačku u rat sa Rusijom!

Da je taj metak u stomak bio samo jedan centimetar u jednu ili drugu stranu, pogodio bi arteriju ili druge organe i Robert Fico bio bi mrtav na mestu. Igrom slučaja ili Božjom željom, atentator je pogodio mesto koje jeste opasno, ali ne toliko opasno po život, rekao je za kanal Pravi odgovor slavista Rene Poluh koji se javio video vezom i ispričao sve o atentatu na slovačkog premijera. 

Kako je rekao, Fico može da zahvali u velikoj meri fizičkoj spremi, odnosno, tome što se bavi sportom. 

- On svaki dan trči po nekoliko kilometara i pliva, a to je dosad radio bez telohranitelja, pa su ljudi mogli da ga sretnu po Bratislavi izjutra kako trči – kazao je Poluh. 

On je potvrdio da je atentator Juraj Cintula jedan od osnivača organizacije „Slovačka protiv nasilja“, ali da je glasač i učesnik mitinga slovačkih „naprednjaka“, odnosno Napredne Slovačke koja je glavni prozapadni partner i oponent partije SMER Roberta Fica. 

Poluh je istakao da je liberalna javnost u šoku jer „nisu računali da će Fico da preživi“. 

- Danas liberalni političari i novinari pokušvaju da dokažu da je u stvari Robert Fico sam kriv. Ponekad se pojavljuju i članci u kojima dokazuju da je atentator u stvari nevin ili da „moramo da razumemo atentatora zašto je on to uradio“ – 

Kako je istakao, postojao je nemački plan da Slovačku uvuče u rat protiv Rusije, koji je Fico sprečio, ali sada je Slovačka na ivici građanskog sukoba. Sve detalje o tome, kako i o atentatu i atentatoru saznajte u emisiji na Jutjub kanalu Pravi odgovor. 

"Podržao si francusko nemački plan, kupio rafale, sad dramose**š ogrnut zastavom!" (VIDEO)

Izvor: Pravda


 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA