Najnovije

NESTOROVIĆ SE RASPLAKAO TOKOM GOVORA: Srbija se budi!

Nosilac liste „Mi – snaga naroda“ za beogradske izbore Branimir Nestorović izjavio je danas da će taj pokret nastaviti da raste i da će „morati“ da preuzme vođenje Srbije a da će na tom putu „početi od Beograda“.
Nestorović

Nestorović

„Idemo dalje i rastemo, tek ćemo da porastemo. Ova grudva koja će samo dalje da raste je bela, čista, nema na sebi prljavština. Izaći ćemo iz svih iskušenja i povešćemo Srbiju napred, to vam garantujem“, kazao je Nestorović na predizbornoj konvenciji te liste u Beogradu.

Ocenio je da se Srbija „budi iz sna“ i da to „jako plaši“ one koji su protiv pokreta „Mi – snaga naroda“.

„I ovi s leva i ovi s desna pišu da sam izdao sve što postoji, i Kosovo, i Srebrenicu. To mi govori da sam na pravom putu“, rekao je Nestorović.

Dodao je da je neverovatno srećan što je, kako je rekao, u pokretu „Mi – snaga naroda“ našao „deset budala“ gorih od sebe.

„To su neobični ljudi koje ne možeš da kupiš parama. Mi funkcionišemo s valutom koja se zove obnova Srbije, obnova tradicije. Napravićemo tvrdo jezgro i kad budemo oformili dobru organizaciju, moramo da uzmemo državu. Nije pitanje da li to želimo, niko od nas ne želi funkciju ali moramo da preuzmemo državu a počećemo od Beograda“, rekao je Nestorović i zaplakao u jednom trenutku.

Ocenio je i da se omladina u Srbiji „budi“.

„Ovde se 30 i više godina stvara nova omladina koja je vaspitavana na zapadnim vrednostima. Vidim i po ruskoj omladini ovde u Srbiji da se isto desilo i tamo. Ali omladina se budi, nije tačno da je naša omladina kao oni s Pinka. Ta naša omladina ide u crkvu, to su Srbi“, kazao je Nestorović.

Poslanik „Mi – snaga naroda“ Aleksandar Pavić kazao je da veruju „u pobedu, u oslobođenje Kosova i Metohije, u ujedinjenje sa Republikom Srpskom“.

„Mi znamo da je Boka srpsko more i da je Krajina srpska i oteta. Zato osećamo snagu, iskonsku srpsku snagu na koju su mnogi zaboravili i hteli da je zakopaju. Vođeni tom snagom, bićemo ono što treba da budemo, veliki narod. Dolazi naše vreme, hteli to oni ili ne. Idemo napred do pobede“, rekao je Pavić.

Pogledajte OVDE kako Milica Đurđević Stamenkovski peva sa Dačićem na Pinku

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA