Najnovije

Mitrović je klasa! Novi gol Srbina, podsetio na dane iz Premijer lige (VIDEO)

Aleksandar Mitrović je stigao do 25. gola ove sezone u Premijer ligi Saudijske Arabije, s obzirom na to da je u 28. kolu postigao pogodak za izjednačenje protiv Al Ahlija, a na kraju je Al Hilal slavio posle preokreta, kada je Malkom doneo konačnih 2:1.

Mitrović se vratio iz povrede, ali nije zaboravio da postiže golove. To svakako raduje sve u Srbiji pred Evropsko prvenstvo koje počinje za nešto više od mesec dana u Nemačkoj.

Ovoga puta, srpski golgeter je zatresao mrežu Al Ahlija u 52. minutu i to nakon što je Malkom uputio kvalitetan centaršut sa levog boka.

Iako su arbitri gledali VAR, zbog potencijalnog prekršaja Aleksandra Mitrovića nad štoperom, utvrđeno je da do faula nije došlo.

Možda nije ni bilo potrebe da se traži pomoć sudija iz VAR sobe, naročito što je ovo prepoznatljiv stil srpskog napadača, jer se nadavao ovakvih golova u Čempionšipu i Premijer ligi.

Ovo je bio 25. pogodak Aleksandra Mitrovića u Premijer ligi, a Malkom se potrudio da bude čovek odluke. Posle asistencije za Srbina, upisao je i pogodak u 89. minutu koji je doneo nova tri boda ekipi Al Hilala.

NAVIJAČI U DENVERU PONIZILI NIKOLU JOKIĆA: Najbolji igrač NBA čuo neverovatno skandiranje! (VIDEO)

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA