Najnovije

ĐILAS O IZBORIMA: Krađa je bila još brutalnija! (VIDEO)

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, gostujući na N1 televiziji, komentarisao je juče održane izbore na kojima njegova stranka nije učestvovala.
Đilas

Đilas

“Ovo nisu bili izbori, već ponovljena, još brutalnija krađa. Suština je kako ćemo izaći iz onoga u šta se zemlja pretvorila.”, kaže Đilas i ističe da je najvažnije da se prekine sa međusobnim napadima unutar opozicije.

“Najvažnije je da prestanu međusobni napadi opozicionih partija, jer su nam protivkandidat Vučić i SNS.”, kaže predsednik SSP-a.

“Bilo je neodgovorno tvrditi da je u Beogradu moguće pobediti, nažalost ne možete poreći brojke. Opozicija mora da nađe način da se izbori za promenu uslova. Bez toga nema promene.”, poručuje Đilas.

Đilas je u sklopu svog izlaganja okarakterisao pokret dr Branimira Nestorovića kao lažnu opoziciju, iznoseći sumnju da je pokret “Mi – Snaga naroda” zaista dobio stvarnih 60 hiljada glasova i tvrdeći da je SNS nameštao glasove, dodavajući listiće, te da opozicija nije imala kontrolore na svim mestima.

“Nestorović je isto opozicija kao i Milica Zavetnica!”, kaže Đilas.

Podsećamo, Đilas i njegova stranka sa još nekoliko opozicionih stranaka doneli su odluku da ne učestvuju na izborima zbog loših izbornih uslova.

Pogledajte šta sve kaže Đilas:

Pročitajte OVDE šta Đurić kaže o Kurtiju

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA