Najnovije

Dodik čestitao Dan srpskog jedinstva: Simbol istrajnosti i borbe za slobodu

Neka ovaj dan bude podsetnik na zajedničke ciljeve, poštovanje i ljubav prema otadžbini, poručio je Dodik.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku celom srpskom narodu, ma gde se nalazio, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, dana koji objedinjuje sve nas u duhu zajedništva, ponosa i istorijskog nasleđa.

Dodik je poručio da "ovaj praznik, koji se obeležava na Dan proboja Solunskog fronta, simbolizuje ne samo našu istrajnost i borbu za slobodu, već neraskidivu vezu za celokupni srpski narod".

"Svojim ponosnim precima dali smo zavet sabornosti, jedinstva i odlučnosti da srpski narod ostane na njihovom časnom i ponosnom putu, na putu slobode, patriotizma, istine i pravde. Upravo nam jedinstvo treba, da se okupimo u globalno teškom vremenu", navodi se u čestitki predsednika Srpske.

Dodik je naglasio da je "uveren da je jedinstvo našeg naroda nepokolebljivo, neuništivo, vasionsko i u sebi ima sve što nas uči vera i što smo prenosili sa kolena na koleno".

"Neka ovaj dan bude podsetnik na zajedničke ciljeve, poštovanje i ljubav prema otadžbini. Živelo srpsko jedinstvo, sloboda i nacionalna zastava! Živio srpski narod!", navedeno je u čestitki predsednika Srpske.

TEŠKA BITKA U KURSKOJ OBLASTI! Teška tehnika za probijanje minskih polja, Rusi preuzimaju bitno mesto

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA