Најновије

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Полиција затворила пут ка Хртковцима из правца Шапца!

Дан уочи најављеног доласка Војислава Шешеља у Хртковце, полиција је затворила прилаз том селу из правца Шапца. Полиција зауставља све аутомобиле пре моста на Сави у Шапцу и упућује их на алтернативне правце.

Хртковци (Фото: Јутјуб)

Јавно предузеће „Путеви Србије“ је саопштило да је због најаве скупа у Хртковцима обустављен саобраћај на деоници Платичево – Јарак, код новог шабачког моста.

Како наводе, саобраћај ће бити обустављен целог дана, до поноћи, а алтернативни путни правци су Обреновац и Сремска Митровица.

Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ најавио је за недељу окупљање у Хртковцима на 26. годишњицу радикалског митинга, након којег су покренута присилна исељавања Хрвата у Војводини 1992. године.

На његову најаву скупа реаговали су Лига социјалдемократа Војводине и Демократска странка најавом да ће 6. маја организовати у Хртковцима контрамитинг, уколико МУП не забрани окупљање радикала у том месту тог дана.

Из полиције је стигао одговор да никаквих скупова у Хртковцима 6. маја неће бити, а председник Србије Александар Вучић је казао да скупова неће бити, као ни нереда и немира.

Шешељ је раније данас казао да радикали иду у Хртковце и да ће одржати скуп, док их полиција не заустави.

Ко је једини српски политичар који ће бити на инагурацији Путина погледајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево шта Шешељ каже о одласку у Хртковце

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА