Најновије

ЂУРИЋ НАКОН ТЕРОРА НА КОСОВУ ПОРУЧИО: Уколико Србе не ослободите до вечерас, ево шта ће се догодити!

Припадници специјалних снага тзв. косовске полиције упали су у просторије Културно-просветног центра "Божидар Митровић Шандор" у Шилову, код Гњилана, и у тој акцији привели тројицу Срба.

Ђурић (Фото: Кацеларија за КиМ)

Тим поводом, директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић одржао је ванредну конференцију за новинаре данас у 12 сати у згради Владе Републике Србије.

- Десило се потпуно супротно од свега онога што је договорено на састанаку када је договорено јасно и недвосмислено да се овакве ствари више неће дешавати, да ће се Албанци понашати са поштовање. Овај напад показује да је договор погажен. Наша порука је ода ови људи морају одмах да буду ослобођени. Уколико до вечерас не буду ослобођени , наша порука је да дијалога неће бити и то неће бити дуго времена. - поручује Ђурић.

Како наводи РТС, приведени су начелник Косовско-поморавског округа Радован Стојковић и директор филијале Националне службе за запошљавање у Гњилану Јован Денић.

Стојковића и Денића су припадници полиције претходно испитивали у просторијама Културно-просветног центра "Божидар Митровић Шандор" у Шилову.

Приведен је и Ненад Стојановић (1974), по занимању аутомеханичар, запослен при Војсци Србије у Врању, који је како преноси РТС, ухапшен јер је наводно вршио притисак на српске припаднике Косовских безбедносних снага (КБС) да напусте ту службу.

Акција је поцела рано јутрос када су припадници специјалне полиције блокирали куће начелника округа и директора службе за запошљавање у Горњем Кусцу и почеле претрес, пренели су очевици репортеру РТС-а.

Према наводима житеља тог села, око шест часова појавило се најмање 10 полицијских џипова са тридесетак маскираних полицајаца наоружаних дугим цевима.

Новинарима је забрањено снимање догађаја.

ЦИА објавила драгоцени документ о Брозовој смрти. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ђурић: Ђилас, Јеремић и други слабе нашу позицију у дијалогу по питању КиМ

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА