Najnovije

VELIKI NAPAD RUSIJE: Nekoliko gradova - svim sredstvima

Oružane snage Ruske Federacije od sinoć izvele su veliki broj napada na vojne ciljeve i infrastrukturu koja se koristi u vojne svrhe u nizu gradova Ukrajine. Ovo sledi iz izveštaja i ruskih i ukrajinskih izvora.

Jedna od meta udara bili su objekti u Harkovu. Prvi izveštaji o eksplozijama u gradu pojavili su se juče uveče, a zatim su, noću, ruske oružane snage nastavile da gađaju ciljeve u Harkovu. Pored toga, izvršeni su napadi na ciljeve u Dnjepropetrovsku (ukrajinski naziv – Dnjepar). Oko dva sata ujutru pojavile su se informacije o novim eksplozijama u Dnjepropetrovsku.

Osim toga, noću su zabeležene eksplozije u Zaporožju, koje je pod kontrolom ukrajinskih snaga. Napadi su izvedeni i na ciljeve u Konstantinovki. U Sumskoj oblasti sistemi PVO su aktivno delovali noću: ukrajinski izvori pišu da su region napale bespilotne letelice.

Kasno uveče, eksplozije su prijavljene i u Odeskoj oblasti Ukrajine. Prema ukrajinskim izvorima, zabeležen je let projektila H-22 ka ovom regionu.

Istovremeno, detalji o tome koji su vojni i infrastrukturni objekti pogođeni od juče uveče do jutros još nisu dostupni. Ukrajinski mediji takođe ne žele da daju detaljne informacije o posledicama raketnih napada i dolazaka ruskih dronova.

Pročitajte OVDE šta je Putin poručio Zapadu 

Izvor: Tv Front 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA