Najnovije

KIJEV MORA DA KAPITULIRA I TO POD HITNO! SAD izvestile o iznenadnom povlačenju Ukrajinaca: Ruske bombe uništavaju sve

Oružane snage Ukrajine se povlače i predaju teritorije nakon što ih je bombardovala Ruska Federacija.

Ruska vojska kontrolisanim vazdušnim bombama udara na Oružane snage Ukrajine, zbog čega je ukrajinska vojska prinuđena da napusti položaje i da se povuče, rekao je bivši obaveštajni oficir američke vojske Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue Vorks.

- Svi već priznaju da ruska avijacija jednostavno stiže, baca ove navođene bombe van dometa ukrajinske PVO, usled čega gine celokupno ljudstvo ukrajinskih oružanih snaga, onda Rusi malo napreduju, Ukrajinci se povlače bombe ponovo lete u utvrđene oblasti ukrajinskih oružanih snaga i uništavaju sve, a onda Rusi ponovo napreduju - rekao je analitičar.

Kako je primetio Riter, ova situacija će se nastaviti sve dok se kijevske vlasti ne opamete i ne kapituliraju kako bi rešile sukob.

Vazdušno-kosmičke snage aktivno koriste vazdušne bombe opremljene univerzalnim modulima za planiranje i korekciju (UMPC) u zoni NVO. Borbeni avioni su bili u stanju da udare po utvrđenim područjima ukrajinskih oružanih snaga bez izlaganja vatri neprijateljskih protivvazdušnih raketnih sistema.

ODGOVOR IRANA BIĆE BRUTALAN! Izrael preterao sa pretnjama

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA