Najnovije

Šta se sprema?! Američka firma dala čudan oglas za "posao u Rusiji"! Znate li šta je uslov svih uslova?! (FOTO)

Neimenovana američka medijska kompanija objavila je oglas u kome traži kamermane sa iskustvom u borbenim dejstvima za neki posao u Rusiji: u cilju snimanja misterioznih "operacija".

Kandidati moraju da znaju da koriste uređaje za noćno osmatranje, govore engleski i ruski i bez problema se kreću u panciru.

U oglasu se ne precizira gde je predviđen rad: da li u zoni borbenih operacija ili ne. Jedino se naglašava da će biti potrebno snimati neke operacije u različitim regionima Rusije. Obećana je plata od 700 dolara dnevno i pokrivanje troškova.

Od kandidata se kao minimum zahteva: iskustvo rada u vojnim jedinicama, koje su neposredno učestvovale u borbama; veština korišćenja uređaja za noćno osmatranje; dobra fizička forma, kako bi se bez problema kretali u panciru, noseći pritom na sebi više od 20 kilograma.

Firma takođe napominje da će pri razmatranju prijava prednost imati kamermani sa iskustvom u američkoj vojnoj službi na poziciji ratnog kamermana, ali je spremna da uzme u obzir i kandidate iz drugih zemalja. Od kandidata se takođe traži da govore ruski i engleski, kao i relevantno radno iskustvo.

Cure detalji, NATO ima "prolećni plan" protiv Rusije! Ove tri države preplaviće američka vojska!

Izvor: Informer.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA