Najnovije

DOBRE VESTI ZA PIKSIJA! Nedimović bi uskoro mogao da napusti FSS

Novi ugovor selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija sa FSS još je u magli. Javna je tajna da Stojković nije u dobrim odnosima sa potpredsednikom srpske kuće fudbala Branislavom Nedimovićem.

Ne slažu se njih dvojica nikako, a to je ujedno i glavni razlog zbog kog Piksi još nije stavio paraf na novi ugovor i produžio uspešnu saradnju sa FS Srbije. Međutim, sve bi uskoro moglo da se promeni. Nedimović bi mogao da napusti Terazije 35, a vest je prvi lansirao Sport klub. Kako se navodi, bivši ministar poljoprivrede nalazi na čelu liste vladajuće stranke za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici i kandidat je za gradonačelnika.

U slučaju pobede, postao bi gradonačelnik Sremske Mitrovice, preuzeo političku funkciju, pa bi morao da se odrekne fudbalske jer tako nalaže Statut FSS. Nedimović je u kratkoj poruci za MaxBet Sport poručio da još nije izvesno da će da napusti Savez.

– Polako, ja sam samo nosilac liste. O tom – potom. Videćemo 
Pregovore sa Piksijem oko novog ugovora trenutno vodi predsednik FSS Dragan DŽajić. Deluje da dogovora neće da bude dok je Nedimović u strukturama FSS.

RUSI NAPREDUJU! Oslobođeni Kotljarovka i Solovjovo

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA