Најновије

Синови брутално претукли оца (82) због 7.000 евра!

ПЉЕВЉЕ - Осамдесетдвогодишњи Милорад Ровчанин опоравља од повреда које су му пре два дана, како тврди, нанели синови Раденко (50) и Вељко (49) у породичном дому у пљеваљском селу Потоци.
Синови силеџије (Вордпрес.цом)

Синови силеџије (Вордпрес.цом)

Милорад је пре два дана пријавио полицији синове, за које тврди да су га физички напали, наносећи му тешке телсне повреде, након чега су му узели 7.100 евра и пиштољ. Полиција је ухапсила  браћу Раденка и Вељка Ровчанин и они су уз кривичну пријаву  приведени вишем државном тужиоцу у Бијелом Пољу. Браћи се на терет ставља кривично дело - разбојништво. Према незваничним информацијама, синови су тешко оца повредили по глави, након што су заједно сеђели и пили ракију. После тешког батинања, старац је пребачен у Клинички центар у Подгорици, а затим враћен на Хируршко одељење болнице у Пљевљима, гђе се и сада налази. Након пријаве, полиција је претресла станове и возила које користе Раденко и Вељко.
Прочитајте још:

Ипак нема еболе у Македонији

Вуковар планира да још једном врати разбијене ћириличне табле

Код Раденка службеници Управе полиције пронашли су 14 новчаница у апоенима од 50 евра и пет новчаница од сто евра, а код Вељка пет новчаница од сто евра. У возилу које је користио Милорадов млађи син, полиција је пронашла трагове крви. Извор: Вијести.ме

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА