Најновије

Овако су Хрвати видели инциденте и прекид меча Србија -Албанија!

ЗАГРЕБ - Нереди и прекид фудбалске утакмице Србија-Албанија муњевито су одјекнули широм региона а хрватски медији су инцидентима у Београду посветили ударне стране у електронским издањима.
Принтскрин: Јутјуб

Принтскрин: Јутјуб

Тако Јутарњи лист на свом порталу као главну вест доноси прекид утакмице Србија -Албанија под насловом "Каос у Београду, навијачи гањали играче по травњаку"! - У једном тренутку је беспилотна летелица са албанском заставом и поруком на којој је била карта велике Албаније и мале Србије прелетео изнад стадиона што је додатно усијало ионако већ ужарену атмосферу у Београду. Судија утакмице Мартин Аткинсон одлучио је прекинути сусрет, а заставу је потом ухватио Стефан Митровић. Након тог потеза пришло му је неколико играча Албаније и започео је сукоб и општа макљажа на травњаку, преноси Јутарњи лист. Вечерњи лист у свом наслову, такође као главну вест, наводи да је утакмица Србија- Албанија прекинута због провокације гостију. - Србијански медији пишу како је данас дошло до инцидента јер је скупина навијача Албаније испред стадиона дошла са шаловима Ослободилачке војске Косова, пише Вечерњи лист.
Прочитајте још:

(ВИДЕО) Прекид утакмице Србија – Албанија

Стигли Албански фудбалери, навијачи их почастили увредљивим узвицима!

Портал Индекс.хр наглашава да је главни разлог за прекид меча била застава "Велике Албаније" која је на авиону на даљинако управљање убачена на терен док Хрватска телевизија (ХРТ) извештава да "се велики инцидент догодио у Београду Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА