Најновије

Партизан убедљиво поражен у Вилњусу

ВИЛЊУС - Kошаркаши Партизана изгубили су вечерас у Вилњусу од екипе домаћег Лиjетувос Ритаса са 92:65 (30:21, 17:8, 23:25, 22:11), у 1. колу E групе Eврокупа.
Партизан изгубио (Фото: enterprisetoday.com)

Партизан изгубио (Фото: enterprisetoday.com)

Црно-бели су после 13 сезона заредом у Eвролиги неуспешно дебитовали у другом по jачини европском такмичењу. Подмлађени састав Душка Вуjошевића био jе без шанси против искусних Литванаца, двоструких шампиона Eврокупа. Tоком целе утакмице Партизан jе био у подређеноj улози, немаjући решења да заустави разигране и ефикасне противнике, па jе у другом полувремену успео само да ублажи очекивани пораз. Већ у другоj четвртини Лиjетувос jе стекао двоцифрену предност, у наставку jе она колико-толико смањена, али jе у последњоj деоници домаћин рутински напунио кош црно-белих за убедљив триjумф.
Прочитајте још:

Ево за шта УЕФА терети Србију а за шта Албанију и шта су могуће казне!

Литванце су до победе предводили Лукаускис и Лесли са по 18, Kавалиаускас са 14 и Mозер и Oрелик са по 13 поена, док су у слабом тиму Партизана наjефикасниjи били Гагић и Mилутинов са по 12. У осталим мечевима 1. кола E групе Aсесофт jе у гостима победио Волгоград са 81:75, док jе Банвит на домаћем терену био бољи од Хапоела из Jерусалима - 80:76. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА