Најновије

Ево шта је Путин рекао Николићу иза затворених врата!

БЕОГРАД - И на даљину осећам како из српског народа зраче спонтане симпатије према мојој земљи и народу, да воли и поштује Русију. Томиславе, када год будете имали нову идеју, напишите ми, постараћу се за то. Уважавам Србију која има своје ставове и не подлеже притисцима, поручио је председник Русије Владимир Путин српског колеги Томиславу Николићу, током састанка затвореног за јавност у Палати Србија сазнају “Вечерње новости”.
Фото: РИА

Фото: РИА

Путин се током разговора осврнуо и на “превише непријатељски” однос САД према Русији и рекао да он тешко схвата да се на “таквом тону гради озбиљна политика”, те да се нада да ће то схватити и у САД, рекао је неименовани извор за “Вечерње новости”.
Прочитајте још:

ПАЛМА: Албанци су могли да нас све дигну у ваздух!

Како је Београд због Путина на један дан постао НУКЛЕАРНИ ГРАД ?

Како је овај лист објавио на свом порталу, Путин је по слетању у Београд првих 15 минута своје посете провео са Николићем у лимузини која их је возила ка Гробљу ослободилаца Београда, а разговор је, како наводи извор “Новости” био опуштен. Додаје се и да се Николић Путину обраћао на руском, иако је у лимузини био преводилац. Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА