Најновије

Зорана Михајловић иде у посету Русији

БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић борави у дводневној посети Москви где ће са руским колегом Максимом Соколовим, између осталог, разговарати о модернизацији српске железнице.
Зорана Михајловић. Фото: СНС

Зорана Михајловић. Фото: СНС

Михајловић ће се сутра срести са министром саобраћаја Руске Федерације Соколовим и генералним директором Руских државних железница Владимиром Јакуњином, најавило је Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Осим модернизације железничких пруга у Србији, теме разговора Михајловићеве и њених домаћина биће и међународне транспортне дозволе и могућности транспорта робе железницом из Србије у Руску Федерацију.
Прочитајте још:Вујовић: Неминовно је да ћемо смањити плате просветарима и здравствуМутна каријера Кетрин Ештон, од афера са донацијама до високог положаја!
Потпредседник владе Србије ће учествовати и на Другој међународној конференцији о железничким тарифама за превоз робе и подстицајним прописима и инвестицијама у железничку инфраструктуру. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА