Најновије

Турци мобилисали српске безбедњаке

БЕОГРАД- У српским безбедносним службама влада права узбуна пред данашњу фудбалску утакмицу Партизан - Бешикташ из Турске. Утакмица је безбедносно означена као високо ризична нарочито због скандала са дроном на мечу између Србије и Албаније.
(Википедија)

(Википедија)

- Очекује се долазак турских навијача и постоји могућност инцидената. Више ништа не смемо да препуштамо случају. Под узбуном су и полиција и БИА и војне службе безбедности. Мере опреза су подигнуте на највиши ниво - сазнају "Вести" у врху безбедносних служби. Као доказ да постоји опасност да турски навијачи нешто ураде, наш извор наводи управо оно што се дешавало после утакмице, када је дрон са заставом Велике Албаније изазвао немире и прекид утакмице.
Прочитајте још:

Партизан изгубио од турског Банвита

У недељу у три сата се завршава летње рачунање времена

- Одмах по прекиду меча кренуо је сајбер напад. Оно што није познато, јесте да је осим портала српских медија, на мети напада био и сајт Министарства одбране Србије. Преко ИП адреса утврђено је да напади долазе са Косова, Албаније и највећим делом из Турске. Наиме, турски хакери увек помажу албанске хакере у нападима на српске сајтове, пошто Албанци и нису превише вешти у томе - додаје извор "Вести". Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА